Noutăți

Concert Aniversar „30 de ani – Radio Vocea Speranţei”

Am avut parte de un sfârşit de săptămână cu muzică din abundenţă. Vineri seara am cântat la Biserica Adventistă din Urleta, în sabat am fost prezenţi în două din bisericile adventiste din Bucureşti (Biserica de Centură și Biserica Grant), iar duminică seara (29.10.2023) am participat alături de alte coruri şi solişti la Concertul Aniversar „30 de ani – Radio Vocea Speranţei”. Evenimentul a avut loc la Sala Radio din Bucureşti și a fost transmis în direct de posturile RVS şi Speranţa TV.

Concert Biserica Adventistă – Hațeg și Biserica Penticostală Betel Hațeg

Din nou la Hațeg… Un weekend binecuvântat (29 septembrie – 1 octombrie 2023), petrecut în Biserica Adventistă și Biserica Penticostală, Betel. Alături de mulți invitați de marcă, de un public special, am adus laudă Creatorului prin muzică și Cuvânt. Lăudat fie Domnul!

Concert Bisericile Adventiste – Peretu, Teleorman

Am avut bucuria de a cânta vineri seara (28 octombrie 2022, orele 19.00, Biserica Adventistă Peretu 1) şi sâmbătă dimineaţă în intervalul 10.00-12.00 (Peretu 3). Începând cu orele 15.00, am susținut  Concertul de muzică creştină, în Biserica Adventistă Peretu 3, pe care îl puteți viziona accesând următorul link:

Difuzare Concert Aniversar “14 ANI ÎMPREUNĂ” Speranța TV

Concertul aniversar organizat de Corul Bărbătesc Moisei a fost difuzat la Speranța TV pe data de 01.10.2022, începând cu orele 20:00. Vizionare plăcută!

Concert aniversar „14 ANI ÎMPREUNĂ”

Cu ocazia aniversării a 14 ani de la înființare, Corul Bărbatesc Moisei a organizat un concert de muzică creștină pe data de 16 iulie 2022.

Concerte muzicale la Bisericile Adventiste din Botuș și Gura Humorului

Pe 23 Aprilie 2022, Corul Bărbatesc Moisei a vizitat bisericile de la Gura Humorului si Botuș, unde a avut parte de o primire călduroasă, multă părtășie si gânduri frumoase. Mulțumim pentru tot!