Albume


Cor bărbătesc Moisei

Böszörményi Levente

înregistrare & procesare sunet (toate cele 4 albume muzicale)


  Îmi amintesc că în urmă cu 7 ani şi jumătate am fost întrebat de către dirijorul corului, Cristi Coman dacă aş putea să mă implic în "facerea" primului album. Sincer, mi se părea complicat: mulţi oameni, stres prea mult, etc.

Acum, când mă uit la ce a ieşit, la cât de mult s-a unit acest cor, reuşind să producem 4 albume împreună, mă simt împlinit, ştiind că am pus umărul la sudarea unui sunet unic, complet şi cu tendinţe perfecţioniste - Corul Bărbătesc Moisei. 

Iată-ne ajunși mai departe decât am crezut, la albumul 4, aproximativ în aceeași formulă. Cel mai îmbucurător lucru este continuitatea corului și perseverența membrilor lui. Se vede evoluția în bine de la un album la altul. 

Mă bucur că i-am cunoscut. Sunt nişte oameni extraordinari, care cântă din dăruire pentru Dumnezeu şi pentru cei din jur. După aceste albume împreună, pot să declar că am devenit prieteni.

Dumnezeu să fie lăudat pentru felul în care lucrează prin oameni, prin ”darul” fiecăruia.

Mult succes şi le doresc "direcţia corectă" - Spre zări albastre!Cele 4 albume muzicale sunt oferite gratuit

atât pentru audiție, cât și pentru descărcare
CD 1- Spre zări albastre

Acest prim album muzical reprezintă încununarea efortului susţinut a 25 de corişti, care au preferat să creadă din toată inima că SE POATE. Deşi uneori descurajarea lovea crunt asupra noastră, totuşi Dumnezeu ne-a ajutat. Toate etapele prin care trebuia să trecem până la apariţia Cd-ului au fost în "regim de urgenţă". Primele repetiţii au început în octombrie 2008. Prin eforturile susţinute ale pianistului Andrei Enea, toate negativele erau disponibile la jumătatea lunii decembrie, astfel încât la sfârşitul anului să poată fi gata chiar şi înregistrările. În februarie 2009, Spre zări albastre era deja disponibil celor care aveau să devină în scurt timp ascultători fideli ai Corului bărbătesc Moisei. Domnul ne-a ajutat de-atunci să credem că indiferent de problemele ce aveau să vină asupra noastră, calea era şi este Spre zări albastre. Radio Vocea Speranţei şi mai apoi Speranţa TV aveau să difuzeze în formă audio şi, respectiv video piesele muzicale din acest album.

Ascultă şi descarcă gratuit toate piesele din albumul "Spre zări albastre"

 

CD 2- Veniţi cu noi

Deşi era greu de crezut că vom continua să cântăm, timpul deja petrecut împreună crea în noi acel sentiment al apartenenţei fiecăruia la Corul bărbătesc Moisei. Între timp, numărul coriştilor a crescut, tot mai mulţi tineri exprimându-şi dorinţa de a ne însoţi. Oarecum, titlul acestui album muzical face referire la "glasul" care răsuna în inima celor indecişi. Spre deosebire de piesele primului CD, care erau cunoscute destul de bine datorită vechimii lor, acest album a necesitat un efort mult mai pronunţat, dat fiind faptul că repertoriul era în mare măsură unul nou. Domnul însă ne-a ajutat, iar prin susţinerea familiilor noastre, prin aprecierile aduse fie de prieteni sau chiar necunoscuţi, înregistrările au fost făcute la finele anului 2010, iar albumul şi-a făcut apariţia în martie, 2011.

                                 Ascultă şi descarcă gratuit toate piesele din albumul "Veniţi cu noi"


 

CD 3- Inchinare

Din 2008 (anul reînființării corului) ne-am bucurat de multe experiențe frumoase împreună. Chiar dacă am schimbat puțin obiceiul ca la intervalul de 2 ani să apară un nou album muzical, totuși sperăm ca așteptările să nu vă fie înșelate. Vă recomandăm acest Cd, dat fiind faptul că o bună parte din cele 14 imnuri pregătesc sufletul pentru o adevărată închinare. Dedicăm acest album muzical Creatorului, pentru că doar Lui I se cuvine ÎNCHINAREA noastră. Nu putem să nu vă mulțumim celor care vă rugați pentru noi, celor care ne ascultați sau ne vizionați la Speranța Tv. Le mulțumim tuturor celor care ne-au fost mereu aproape și ne-au susținut: familiile noastre, Levente Boszormenyi (tehnicianul de sunet), Gabriel Lucaci (pianistul). Sperăm ca și pe mai departe să continuăm drumul pe care am pornit împreună.

Ascultă şi descarcă gratuit toate piesele din albumul "Închinare"


 

CD 4- Devotiune

Așa după cum v-am obișnuit, ca la interval de 2 ani să apară un nou album muzical, cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit să aducem în inimile ascultătorilor noștri 14 imnuri care să le facă  drumul spre ceruri mai frumos, mai sublim. Albumul de față, intitulat DEVOȚIUNE, surprinde viața în toate aspectele ei, din zorii zilei și până la întâlnirea cu El, Dincol' de zare.Vă dorim audiție plăcută.


Ascultă şi descarcă gratuit toate piesele din albumul "Devoțiune"
Cor bărbătesc "Maramureşul" (înregistrare 1989)- dirijor Iosif Suciu

Ascultă şi descarcă gratuit două dintre piesele Corului "Maramureşul"Mergi sus in pagina